Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, și-a prezentat Program administrativ 2020-2024: Sectorul 6 fără poluare!

Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, și-a prezentat Program administrativ 2020-2024: Sectorul 6 fără poluare.

Liderul PMP a transmis pe pagina sa de facebook mai multe detalii din programul său administrativ, anunțând plantarea a 60.000 de arbori noi, transformarea unei benzi de circulație de pe marile artere in bandă exclusivă pentru autobuze și troleibuze, GARANTAREA unui loc de parcare pentru toți locuitorii Sectorului 6 care își achiziționează masini electrice și parcări tip Take and Leave.

”60.000 de arbori noi vor fi plantați pe raza Sectorului 6.
Aceștia se vor regasi atât pe domeniul public, cât și in grădinile blocurilor și de asemenea, după finalizarea lucrărilor la Metroul Drumul Taberei, vom reîmpăduri tot B-dul Drumul Taberei! 🌳

Transformarea unei benzi de circulație de pe marile artere in bandă exclusivă pentru autobuze și troleibuze. 🚎

Parcări tip Take and Leave- pe aceeași bandă exclusivă vor mai avea acces, angajații tuturor Societăților Comerciale din sector cărora le este asigurat transportul de către firmă. Se vor amenaja parcări lângă principalele guri de metrou de la periferia Sectorului 6, parcări de unde pot fi luați și lăsați angajații.
De asemenea, toate firmele cu Sediul Social ce vor alege această nouă metodă de asigurare a transportului pentru proprii angajați vor beneficia de reduceri procentuale de taxe. 🚌

florescu crângasiGARANTAREA unui loc de parcare pentru toți locuitorii Sectorului 6 care își achiziționează masini electrice. Montarea in interiorul cartierelor de stații de încărcare electrice. 🅿️”, a precizat Florescu pe facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati