Ștefan Florescu, despre lucrările din Sectorul 6: Cârpeala străzilor, schimbatul bordurilor și a gardurilor, dar și multă bătaie de joc in Sectorul 6!

Ștefan Florescu, liderul PMP Sector 6, a comentat pe pagina sa de facebook ultimele lucrările din Sectorul 6, considerând că acestea sunt de fapt o ”bătaie de joc” – ”Cârpeala străzilor, schimbatul bordurilor și a gardurilor, dar și multă bătaie de joc in Sectorul 6!”

Florescu, acuzații grave la adresa edilului de sector, Gabriel Mutu:

Dacă pe ultima sută de metri a mandatului său, mUtU a montat kilometri de borduri și bolarzi, uite că a venit și vremea schibării gardului pe toate străzile principale din sector!
Nesimtirea principală a acestuia o regăsim in spatele blocurilor, acolo unde, mizeria, spațiile verzi, străzile și trotuarele, dar și mobilierul urban, arată ca după război.”, a transmis Florescu pe facebook.

cârpeala străziMai mult decât atât, Florescu-l acuză pe Mutu că – ”Banii publici risipiți pe cârpeli stradale, pe borduri, dar și pe garduri, reprezintă o altă furăciune marca “mUtU”, iar acolo unde trebuie investiți aceștia, printre blocuri, vedem un peisaj dezolant, plin de mizerie și indiferentă maximă din partea autorităților locale!
Și totuși, se mai face dreptate in țara asta?!?

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati