Ştefan Florescu despre Sectorul 6: Avem deja aproape un deceniu de când stăm pe loc la capitolul grădiniţe

Liderul PMP Sector 6, Ştefan Florescu, a atras luni atenţia că problema grădiniţelor “stă pe loc” de aproape un deceniu în acest sector al Capitalei.

“Punctul 5 de pe programul meu administrativ atinge marea problema a locurilor la grădiniță sau creșă pentru copiii din Sectorul 6. Avem deja aproape un deceniu de când stăm pe loc la acest capitol și oricine a fost la conducere nu a gândit un sistem prin care să se construiască noi unități și mai ales o repartizare bazată pe niște criterii conforme cu nevoile oameniloR”, a precizat Florescu pe Facebook.

El susţine că “actuala conducere a lui Mutu de la Administrația Școlilor Sector 6 e defapt vechea conducere de pe mandatul lui Rareș Manescu”.

“Şi uite așa suntem tot unde eram. Știm cu toții exemple de orașe sau localități în care s-au atras fonduri europene pentru a crea noi unități de învățământ. Se va putea și în Sectorul 6! „Rade-i pe corupți!” Revin miercuri cu un nou punct din programul meu. Pana atunci, dezbatere și ne vedem pe stradă să semnați lista de candidați PMP”, a mai precizat Ştefan Florescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati