Ștefan Florescu, lider PMP Sector 6: Reabilitarea termică a blocurilor din Sector e prioritate maximă pentru cetățeni!

Președintele PMP Sector 6, Ștefan Florescu, susține că reabilitarea termică a blocurilor din Sector e prioritate maximă pentru cetățeni!

  • „✅ Așa cum v-am promis, am revenit astazi cu un nou punct de pe Programul meu Administrativ, Punctul 4, cel al reabilitării termice a blocurilor și mai mult de atât.

 O expunere simplă, dar la obiect despre acest subiect arată așa:

  • După 4 ani de mandat Mănescu, în Sectorul 6 nu a fost reabilitat niciun bloc iar odată cu preluarea mandatului, Mutu a pus în aplicare următoarea găselniță, a anulat toate dosarele depuse până în acel moment și timp de 3 ani a plimbat asociațiile de proprietari pe la Primaria Sectorului 6 pentru ca aceștia din urmă să-și refacă dosarul de reabilitare.
  • Scopul a fost acela de a anula criteriul de vechime al depunerii dosarului pentru asociatiile de proprietari și a putea începe reabilitarea după cum voia el, in funcție de gradul de interes sau de gradul de prietenie cu vreun reprezentant al blocului.
  • Astăzi, în Sectorul 6, schelele au aparut pe blocuri din toamna anului trecut și numarul blocurilor aflate în reabilitare este de ordinul zecilor iar prețul fiecărei reabilitări este de ordinal sutelor de mii de EURO. Mulți dintre președinții de bloc din cele care sunt acum in proces de reabilitare aproape că regretă că au fost ei cei aleși. Totul din cauza sumelor imense la care s-a indatorat asociația și implicit fiecare proprietar din bloc.
  • Pentru ceea ce mi-am propus în urmatorii 4 ani vă invit să parcurgeți materialul de mai jos și vă spun că merită să invățam de la cei cu mai multă experiență decât noi, așa că soluția centralelor de cvartal este una reală si va fi cea care va duce la dispariția problemelor cu apa caldă din Sectorul 6 si implicit din București.
  • Ne întâlnim pe stradă pentru a dezbate mai mult subiectul și pentru a ne susține candidatura cu o semnătură.

“Rade-i pe corupți!”, se arată pe pagina de Facebook a liderul PMP Sector 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati