Ștefan Florescu(PMP): 1 Mai l-am sărbătorit in Sectorul 6, printre sute de oameni, oferindu-le acestora măști și mănuși de protecție!

Liderul PMP Sector 6, Ștefan Florescu, a anunțat pe pagina sa de facebook că 1 Mai l-a sărbătorit in Sectorul 6, printre sute de oameni, oferindu-le acestora măști și mănuși de protecție!

  • Florescu a mai afirmat că primarul ”mUtU continuă să monteze kilometri de borduri in sector, devalizând astfel Bugetul Local in detrimentul plătitorilor de taxe și impozite, locuitorii Sectorului 6.”

”Împreună cu colegii din PMP Sector 6, am reușit să-i convingem pe cetatenii care astăzi nu aveau măști și mănuși să le poarte, pentru că numai așa se pot proteja pe ei, dar și pe cei din preajma lor!

Un lucru este cert, in plină criză COVID-19, primarul mUtU continuă să monteze kilometri de borduri in sector, devalizând astfel Bugetul Local in detrimentul plătitorilor de taxe și impozite, locuitorii Sectorului 6.”, a mai scris Florescu pe facebook.

Postarea este însoțită și de un clip video al acțiunilor pe care-l redăm în continuare.

1 Mai l-am sărbătorit in Sectorul 6, printre sute de oameni, oferindu-le acestora măști și mănuși de protecție!Împreună cu colegii din PMP Sector 6, am reușit să-i convingem pe cetatenii care astăzi nu aveau măști și mănuși să le poarte, pentru că numai așa se pot proteja pe ei, dar și pe cei din preajma lor!Un lucru este cert, in plină criză COVID-19, primarul mUtU continuă să monteze kilometri de borduri in sector, devalizând astfel Bugetul Local in detrimentul plătitorilor de taxe și impozite, locuitorii Sectorului 6.#hotiilapuscarie #primariasectorului6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Vineri, 1 mai 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati