Ștefan Florescu(PMP): Semnăm pentru a scăpa de clanurile mafiote care astăzi gestionează Bugetul Local al Sectorului 6!

Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, continuă campania de strângere de semnături in Sectorul 6, fiind încrezător in șansa de a câștiga alegerile locale in fața unui edil care și-a pus interesul personal pe primul loc, risipind banul public și mințind oamenii din prima zi a mandatului și până la finalul acestuia!

  • Florescu a anunțat că semnăturile sunt pentru a scăpa de clanurile mafiote care astăzi gestionează Bugetul Local al Sectorului 6!

Nu întâmplator clanurile mafiote încearcă să-și delimiteze teritoriile, acum înainte de alegerile locale (vezi evenimentele din Sectorul 6 și Chiajna de zilele trecute)acestea fiind susținute de edilii-n funcție, care, împart banii publici direct cu aceștia, oferindu-le lucrări și contracte de milioane de euro pentru a avea sprijinul și liniște din partea lor in campania electorală!

Sper ca autoritățile statului sa-și facă datoria și să fie imparțiale in luarea unor decizii drastice, acestea fiind necesare atât pentru siguranța oamenilor, cât și pentru bunul mers al lucrurilor intr-o societate sănătoasă și sigură!”, a mai scris Ștefan Florescu pe facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati