Ștefan Rădulescu (CJ Ilfov): Cea de-a 43-a ediție a Concursului Național ”Educație Rutieră – Educație pentru Viață”, faza județeană, s-a desfășurat la Buftea

Vicepreședintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu, anunță că cea de-a 43-a ediție a Concursului Național ”Educație Rutieră – Educație pentru Viață” – faza județeană, s-a desfășurat la Buftea în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2.
  • La competiție au participat patru echipe din unități de învățământ din județul Ilfov: Școala Gimnazială nr. 2 Buftea, Școala Gimnazială Profesor ,,Ion Vișoiu” Chitila, Școala Gimnazială nr. 1 Balotești și Liceul Teoretic nr.1 Periș, care au susținut atât o probă teoretică cât și una practică.
Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și sprijinit de Consiliul Judetean Ilfov.
  • ”Ilfovul este regiunea cu cele mai intens circulate șosele. Astfel, siguranța rutieră trebuie să ocupe un rol central în eforturile tuturor de a proteja vieți. Elevii au nevoie să învețe cum să se comporte în timpul deplasării pe stradă, spre școală sau spre casă. Prin educație rutieră, ne asigurăm că fiecare călătorie este mai sigură, iar numărul accidentelor scade semnificativ.”, susține sursa citată.

În acest sens, siguranța rutieră nu este doar o obligație, ci și o prioritate pe care Consiliul Județean Ilfov o susține în mod activ, completează Rădulescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati