Ștefan Rădulescu (CJ Ilfov): De când #PNL a preluat guvernarea, toate proiectele majore de infrastructură din județul Ilfov au fost deblocate

Vicepreședintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu, a precizat, în cadrul evenimentului „Infrastructura și mobilitatea în regiunea București-Ilfov. Interconectarea Bucureștiului cu infrastructura rutieră națională”, că în ultimii 3 ani, de când PNL a preluat guvernarea, toate proiectele majore de infrastructură din județul Ilfov și din regiunea metropolitană au fost deblocate. Astfel, ”acum se fac investiții importante pentru îmbunătățirea traficului rutier”, arată sursa citată.

  • ”Vrem să le oferim oamenilor siguranță, mobilitate și aer curat, iar toate acestea se pot realiza prin investiții majore în infrastructura rutieră”, explică Rădulescu.

Prezent la evenimentul „Infrastructura și mobilitatea în regiunea București-Ilfov. Interconectarea Bucureștiului cu infrastructura rutieră națională”, vicepreședintele CJ Ilfov, a atras atenția că, în ultimii 3 ani, de când #PNL a preluat guvernarea, ”toate proiectele majore de infrastructură din județul Ilfov și din regiunea metropolitană au fost deblocate și se fac investiții importante pentru îmbunătățirea traficului rutier.”

Potrivit sursei citate, acest acest lucru se vede în fiecare instituție publică administrată de PNL și ”numai cineva rău-intenționat poate să spună că nu vede ce înseamnă o #administratieliberala, în primăriile ilfovene, la Consiliul Judetean Ilfov, precum și în întreaga țară.”

De asemenea, Rădulescu a prezentat participanților la conferință, prin altele, viziunea CJ Ilfov în privința tuturor drumurilor de interes județean.

Refacerea și modernizarea acestor șosele se face integrat, pe toate aspectele următoare:
🔸 reabilitarea părții carosabile;
🔹 refacerea trotuarelor;
🔸 modernizarea sistemelor de preluare a apelor pluviale;
🔹 mutarea rețelelor în subteran;
🔸 realizarea de piste pentru bicicliști.

”Toate sunt importante, pentru a avea un județ modern, așa cum își dorește fiecare ilfovean. Vrem să le oferim oamenilor siguranță, mobilitate și aer curat, iar toate acestea se pot realiza prin investiții majore în infrastructura rutieră”, explică sursa citată.

Conferința „Infrastructura și mobilitatea în regiunea București-Ilfov. Interconectarea Bucureștiului cu infrastructura rutieră națională” a fost organizată la Parlamentul României de Comisia de Infrastructură a PNL, în colaborare cu Comisia de Transporturi a PNL București și cu sprijinul organizației PNL București, condusă interimar de Hubert Thuma președintele PNL Ilfov și al Consiliului Județean Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati