Ștefan Rădulescu, CJ Ilfov: ”Rechizite școlare pentru 23.793 de copii din județul Ilfov”

Consiliul Judetean Ilfov a aprobat programul ”Șanse egale la educație”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean ILFOV, transmite vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu.
  • Proiectul este destinat elevilor din învățământul primar și cel gimnazial, de pe raza județului Ilfov, și prevede acordarea de rechizite școlare pentru 23.793 de copii, în anul școlar 2024-2025.
Inițiativa aprobată de CJ Ilfov este o continuare a programului-pilot implementat cu succes, încă din 2022, în școlile din Găneasa, Jilava, Tunari, Vidra, Gruiu, Pantelimon și Buftea.
Astfel, elevii ilfoveni de școală primară și gimnaziu vor primi ghiozdane, penare, stilouri, creioane, caiete, blocuri de desen, creioane colorate și caiete de lucru și culegeri, în funcție de clasele în care sunt înscriși.
  • ”Programul Șanse egale la educație are scopul de a contribui la reducerea fenomenului de abandon școlar și la asigurarea accesului la educație de calitate pentru copiii din județul Ilfov.”, completează Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati