Ștefan Rădulescu, vicepreședinte CJ Ilfov, mesaj de Ziua Învăţătorului: ”Ei sunt mentorii noștri, sursa noastră de inspirație”

Ștefan Rădulescu, vicepreședinte Consiliul Județean Ilfov, a transmis, duminică, cu prilejul Zilei Învăţătorului, că ei ”sunt cei care ne arată că putem face orice în viață, chiar și să schimbăm lumea”.

  • ”Iar noi, ajunși la maturitate, putem privi cu admirație către primii ani din viața de elev și putem fi recunoscători pentru totdeauna față de ei”, mai transmite acesta.

”Învățătorii sunt cei care ne ajută să scriem primele pagini ale vieții noastre, ne sculptează caracterul și ne călăuzesc pașii de început către ceea ce vom deveni. Ei sunt mentorii noștri, sursa noastră de inspirație, ei ne oferă darul învățării.

Ne îndrumă, ne sprijină necondiționat și ne motivează. Învățătorii sunt cei care ne arată că putem face orice în viață, chiar și să schimbăm lumea, în rol de doctor, cercetător, astronaut, de inginer sau chiar de dascăl.

Iar noi, ajunși la maturitate, putem privi cu admirație către primii ani din viața de elev și putem fi recunoscători pentru totdeauna față de ei. La mulți ani tuturor învățătorilor!”, a scris acesta pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati