Stelian Bujduveanu: Au început primele consultări cu mediul privat pentru reglementarea aprovizionării spațiilor comerciale din Capitală

Au început primele consultări cu mediul privat pentru reglementarea aprovizionării spațiilor comerciale din Capitală, anunță viceprimarul Stelian Bujduveanu pe pagina sa de facebook.
„Parteneri de dialog mi-au fost astăzi Radu Savopol, Președintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România – HORA și Razvan Crisan de la Asociația Restaurantelor – HORA.
 Am avut discuții aplicate și am analizat intervalele orare optime pentru aprovizionarea spațiilor comerciale, fără afectarea traficului rutier.
De asemenea, zilele trecute am avut consultări și cu Romalimenta, Metro România, Alianța Companiilor de Distribuție de Bunuri din România, Asociația română de logistică ARILOG, Federația Patronatelor din Industria Ospitalității și Asociația Marilor Rețele Comerciale din România, alături de Preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România, Florin Jianu.
La mulțumesc pe această cale bucureștenilor care au consultat deja proiectul și mi-au transmis opiniile lor pe site-ul instituției (link în primul comenteriu) sau prin email (cabinet.viceprimar1@pmb.ro).
Continuăm dezbaterile cu toți factorii implicați în luna ianuarie!”, spune Bujduveanu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati