Stelian Ion anunță concurs pentru 32 de directori de penitenciare

Ministrul Justiției, Stelian Ion, anunță organizarea de concursuri pentru 32 de directori de penitenciare. 

„Reașezăm din temelii sistemul penitenciar, inclusiv prin organizarea concursurilor pentru manageri. 32 de posturi de director penitenciar/penitenciar-spital și centre de detenţie și educative urmează să fie ocupate pe bază de concurs, în care aptitudinile manageriale, planificarea strategică și cunoașterea standardelor europene și a jurisprudenței CEDO în domeniu vor fi atent evaluate. Pentru că și sistemul penitenciar are nevoie de profesioniști în funcții de conducere”, a scris Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

Astfel, sunt scoase la concurs:

* şapte posturi vacante în Centrul regional Cluj de director la penitenciarele Aiud, Codlea, Deva, Gherla, Miercurea Ciuc, Oradea şi Satu Mare;

* opt posturi vacante în Centrul regional Iaşi de director la penitenciarele Bacău, Botoşani, Brăila, Focşani, Galaţi, Iaşi şi Vaslui şi Centrul Educativ Târgu Ocna;

* cinci posturi vacante în Centrul regional Bucureşti II de director la penitenciarele-spital Bucureşti-Rahova, Constanţa-Poarta Albă, Dej, Mioveni şi Târgu Ocna.

* 12 posturi vacante de director în Centrul regional Bucureşti I la penitenciarele Bucureşti-Jilava, Bucureşti-Rahova, Constanţa-Poarta Albă, Craiova, Craiova-Pelendava, Găeşti, Giurgiu, Mărgineni, Ploieşti, Ploieşti-Târgşorul Nou (femei) şi Slobozia şi Centrul de detenţie Craiova.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati