Stenogramele conversaţiilor avute de Andrew Tate în închisoare. Cine sunt politicienii la care a încercat să ajungă

0
205

Antena 3 CNN a intrat în posesia mai multor stenograme incendiare din dosarul fraţilor Tate. Tribunalul Bucureşti a decis, marţi, prelungirea arestării preventive cu încă 30 de zile a fraţilor Andrew şi Tristan Tate.

Din motivare reiese că Andrew și Tristan Tate au pus la punct o strategie ca să scape de orice acuzaţie.

Andrew și Tristan Tate, se mai arată în motivare, cred că pot rezolva totul cu bani. Potrivit unor conversaţii din arest, Andrew Tate încerca să implice politicieni pentru salvarea sa.

 

„Este un tip numit George Simion…Este un protestatar sau ceva, este pe Facebook şi protestează mereu despre diverse chestii”, spunea Andrew la data de 28 ianuarie, într-o conversaţie cu T. Ana Maria. „Vorbeşte cu el şi cu oricine altcineva ca el, căruia nu îi place corupţia în România şi să înţeleagă că, dacă ne va ajuta va fi răsplătit”.

„Vorbeşte cu el şi spune-i că acest caz este un rahat, sunt americani, fac România să arate prost, DIICOT este corupt”, a mai spus el.

Ana Maria i-a amintit atunci lui Andrew Tate şi de avocata Diana Şoşoacă. Mai apoi, într-o altă conversaţie, Andrew Tate vorbeşte despre o scrisoare trimisă lui Klaus.

Din interceptările făcute, cei doi frați plănuiau să părăsească România imediat ce ieșeau pe ușa Arestului Central.

„Ştiu că la o primă vedere, aceste stenograme duc cu gândul spre o pregătire de părăsire a României şi a unei fugi în Dubai sau pe intimidarea victimelor din dosar. (…) Veţi observa că Andrew pregăteşte plecarea sa în Dubai legat de analizele pe care trebuie să le facă la plămâni”, a precizat avocatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.