Steve Vai concertează la Sala Palatului din Capitală

Cunoscutul chitarist Steve Vai concertează luni la Sala Palatului din Bucureşti într-un eveniment care face parte din turneul „Inviolate World Tour” ce promovează cel mai nou album al artistului, „Inviolate”, informează site-ul salapalatului.ro, conform Agerpres.

„Turneul Nord American a fost excepţional. Eu şi trupa ne-am antrenat bine şi abia aştept să prezint chitara Hydra fanilor din Europa cu care nu am apucat să mă revăd în turneul trecut. Reacţiile voastre la albumul ‘Inviolate’ au fost foarte pozitive şi asta s-a văzut în presă, în numărul de bilete vândute şi în energia spectatorilor, aşa că aşteptăm foarte mult acest turneu”, a declarat artistul.

Steve Vai se numără printre cei mai influenţi chitarişti ai scenei muzicale internaţionale, cu trei premii Grammy câştigate şi cu 15 nominalizări în total, alături de zeci de milioane de albume vândute.

Steve Vai a declarat că printre artiştii care l-au influenţat se numără Jimmy Page, Brian May, Ritchie Blackmore, Jeff Beck, Jimi Hendrix sau Allan Holdsworth.

Steve Vai se numără printre chitariştii care au luat parte în repetate rânduri la celebrul turneu G3 organizat de Joe Satriani, turneu care aduce pe aceeaşi scenă trei chitarişti de top ai scenei muzicale.

Accesul la Sala Palatului se va face începând cu ora 19,00, iar concertul Steve Vai va începe de la ora 20,00.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati