Stil și confort pentru cei mici

Nu doar noi, adulții, suntem atenți la ceea ce purtăm, ci și copiii noștri. Iar acest lucru se aplică mai ales la fetițe care au tendința să îți copieze mamele în materie de modă și îmbrăcăminte.

Copiii sunt atenți la detalii, uneori mai buni observatori decât mulți dintre adulți, și remarcă orice lucru nou apărut la prieteni, colegi, părinți. Tocmai de aceea, moda celor mici nu este deloc de neglijat.

Brandurile mari de îmbrăcăminte și accesorii au designeri dedicați colecțiilor speciale pentru micuți. Aceștia țin cont, atunci când creează piesele vestimentare sau de încălțăminte, de anumite criterii de confort, care să nu afecteze dezvoltarea copilului sau de culoare, care să le imprime o anumită stare de spirit.

Criterii după care să alegi hainele și încălțămintea pentru copii

Confortul – este esențial pentru copil. Acesta trebuie să se poată mișca în voie în hainele pe care le poartă. Alege piese cu croieli lejere, nu mulate pe corp. Acestea din urmă tind să afecteze circulația sanguină. Însă cumpără întotdeauna măsura potrivită, nu o măsură mai mare, pentru a obține lejeritate. Hainele prea mari pot deveni inconfortabile pentru micuți. De exemplu, poți profita de noile oferte la rochiile pentru fete și poți comanda mai multe modele de rochițe la preț redus. Alege modele în forma literei A, tip gogoșar sau model hanorac, foarte comode și cool.

Sustenabilitatea – materialele din care sunt făcute hainele sunt foarte importante pentru ca acestea să poată fi purtate și suportate de copil mai mult timp. Acestea trebuie să fie făcute din fibre naturale organice, hipoalergenice, astfel încât să nu irite pielea copilului atunci când acesta transpiră. Mai mult decât atât, sunt indicate piesele din bumbac, care lasă pielea să respire și previn transpirația, în locul altor fibre sintetice.

Factorul cool – cu ajutorul căruia, cei mici reușesc să atragă atenția celorlalți copii. Este cunoscut faptul că cei mici intră în competiție de imagine, iar hainele pe care le poartă îi ajută să se remarce în fața celorlalți. Dacă vrei să faci un copil fericit, cumpără-i haine sau încălțăminte cu design deosebit. În oferta Fashion Days găsești pantofi sport pentru fetițe, cu imprimeuri grafice atractive, cu aplicații cartoon pe talpă, cu leduri sau sclipici. Mai ales dacă te vei îndrepta și către un brand renumit, vei oferi copilului tău o pereche de încălțări confortabile, rezistente și foarte cool.

Nu uita că cei mici sunt atrași de culori vii, care le inspiră energie. Așa că orientează către o cromatică veselă, atunci când construiești garderoba copilului. Imprimeurile cu mesaje în relief sau cele personajele preferate, piesele cu aplicații strălucitoare, contrastele de texturi care devin interactive, toate vor fi interesante pentru micuți și foarte apreciate de către cei din jur.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati