Ștrand din Capitală închis în urma controalelor ANPC / Nereguli mari la două ștranduri

În urma acţiunilor desfăşurate în Capitală de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor(ANPC) au fost găsite nereguli la ștrandurile Berceni și Crângași.

Astfel, ștrandul Berceni a fost închis temporar de ANPC pentru mai multe probleme descoperite atât în zona de agrement, cât şi în cea de servicii alimentare şi a fost amendat cu 18.000 de lei. De asemenea, a fost propusă închiderea ștrandului pe o perioadă de cel mult şase luni.

  • Nereguli au fost găsite şi la ştrandul Crângaşi, unde produsele alimentare erau ţinute în condiţii improprii. În plus, inspectorii ANPC au găsit acolo mizerie și păianjeni.

Mai exact, la ștrandul Crângași, erau preparate şi deţinute produse alimentare neautorizate (de exemplu, murături depozitate în recipienţi ce pot conduce la afectarea sănătăţii), pavimentul era murdar, frigiderele neigienizate, lăzile frigorifice aveau un strat de gheaţă şi resturi alimentare, pereţi erau neigienizaţi, cu păianjeni, coşuri de gunoi erau fără pedală. Totodată, erau folosite produse alimentare fără elemente de identificare, nu era respectată temperatura de depozitare a produselor alimentare.

Amenda în acest caz se ridică la 15.000 de lei.

Sursa: bucurestifm.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati