„Străzi deschise, București – Promenadă urbană” continuă pe Calea Victoriei

În acest weekend, „Străzi deschise, București – Promenadă urbană” continuă pe Calea Victoriei și propune diverse modalități de petrecere a timpului liber – plimbări pietonale, spectacole de teatru pentru toate vârstele, expoziții și ateliere educative, anunță primarul Nicușor Dan.

Pe Calea Victoriei, în zona Muzeului de Istorie a României, vor avea loc minishow-uri de acrobație puse în scenă de Circul Metropolitan București, iar în zona Muzeului Național de Artă al României (spre Biserica Kretzulescu), actorii Teatrului de Animație „Țăndărică” vor juca spectacolul „Freestyle Puppetry”.

La Muzeul Național al Literaturii Române va avea loc atelierul educativ pentru copii „La povești pe Calea Victoriei”. Totodată, Școala de Artă București invită publicul la o serie de expoziții de artă decorativă, iconografie, pictură, grafică și design vestimentar, la sediul din sectorul 4 al Capitalei (strada Cuza Vodă nr. 100). Și Casa Filipescu-Cesianu a Muzeului Municipiului București își așteaptă vizitatorii la expozițiile permanente.

Pe lângă programul propus în cadrul proiectului „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană”, iubitorii de artă pot explora „Universul lui Salvador Dali” la Hanul Gabroveni, dar şi expoziţia „Feminitatea veacului trecut. De la Belle Epoque la Interbelic”, de la Casa Eliad (Bulevardul Mircea Vodă nr. 5).

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati