Străzi și pasaje din Capitală, închise pe timp de noapte pentru turnarea unui film despre curse ilegale de mașini

De trei săptămâni, sute de cai putere gonesc noaptea pe străzi centrale și prin unele pasaje din Capitală, de această dată, cu acordul autorităților, care au restricționat circulația pentru a face loc unei echipe de filmare.

La volanul bolizilor se află cascadori, iar virajele sunt atent calculate, potrivit stirileprotv.ro.

 

  • Secenele s-au petrecut luni-noapte pe străzile din apropierea Palatului Parlamentului. Un bolid cu peste 600 de cai putere și o veterană de curse, tunată, s-au dezlănțuit într-o cursă nebună.

Scenele sunt însă chiar de film, pentru că artere principale din Capitală sunt închise la cerere, pe timp de noapte pentru turnarea unui lungmetraj.

„Este despre curse ilegale de mașini, și dacă sunt ilegale, tată, e noapte. Autorizațiile noastre încep de la ora 22, până la ora 5 și Bucureștiul este destul de safe, e vară și noi vrem să ieșim rapid din centru până când se deschid școlile”, a declarat Codin Maticiuc pentru sursa citată.

Calea Victoriei, Pasajul Victoriei, bulevardul Banu Manta, sunt doar câteva dintre locurile unde au loc astfel de scene. Filmările se fac inclusiv cu o dronă, iar la volan sunt cascadori experimentați.

Străzi sau pasaje din Capitală vor mai fi închise pentru turnarea filmului până în noaptea de 28 spre 29 august.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati