Studenţii de la Medicină din Bucureşti, nemulţumiţi de condiţiile din cămine

Studenţii Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Capitală se plâng de condiţiile din cămine. Aceştia spun că toaletele şi duşurile sunt insalubre şi că gândacii colcăie peste tot, scrie romaniatv.net.

Mai mulţi studenţi se plâng că deşi au semnalat problemele din cămine, nu s-a luat încă nicio măsură. Pe lângă faptul că este mizerie peste tot şi că toaletele şi duşurile sunt insalubre, tinerii mai spun că gândacii au devenit colegi cu ei.

„Deşi se cunoaste situaţia de către administraţia caminului si sunt destui studenti care s-au plâns, nu s-a facut nimic. Conditiile de la duşuri sunt mizerabile, e plin de gândaci care iţi cad în cap prin găurile de aerisire când faci duş, totul e ruginit şi putred. Lipsesc chiar si capetele de duş pe care trebuie să le cumparam şi să le păstrăm în camere, pentru că altfel dispar.” a spus unul dintre studenţii cazaţi în căminele universităţii, potrivit G4media.

Până la ora publicării acestui articol, reprezentanţii Facultăţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila din Bucureşti” nu au oferit un punct de vedere privind problemele semnalate.

De menţionat că un loc de cazare în căminele Facultăţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti ar costa între 250 şi 300 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati