Subprefectul Capitalei Anca-Diana Artene a fost desemnată prefect interimar al Bucureştiului – FOTO

Subprefectul Capitalei Anca-Diana Artene a fost desemnată, printr-un ordin al ministrului de Interne ca prefect al municipiului Bucureşti, preluând interimar atribuţiile, până la ocuparea funcţiei, după ce Toni Greblă a fost numit şef al AEP.

„Vă informăm că, prin Ordinul ministrului Afacerilor Interne nr. 44 din 29.03.2023, doamna Artene Diana – Anca, subprefect al municipiului Bucureşti, a fost  desemnată ca înlocuitor de drept al prefectului municipiului Bucureşti.

Atribuţiile prefectului municipiului Bucureşti vor fi exercitate de doamna Diana – Anca Artene, până la ocuparea funcţiei de prefect, potrivit legii”, a transmis Prefectura Capitalei.

 

Hotărârea de Guvern privind încetarea mandatului de prefect al lui Toni Greblă, numit la conducerea AEP, a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Toni Greblă, susţinut de PSD, a fost votat marţi de plenul Parlamentului în funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), pentru un mandat de 8 ani, cu 251 de voturi ”pentru” şi 110 voturi ”împotrivă”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati