Substanţă psihoactivă nouă, vândută în centrul Capitalei, cu 10 lei doza

0
345
Foto: Politia Romana

Poliţiştii şi procurorii DIICOT fac, miercuri, zece percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, la persoane suspectate că vindeau o substanţă psihoactivă nouă, în zone din centrul Capitalei. Preţul unei doze era de aproximativ 10 lei, informează sursa citată.

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, pun în aplicare, miercuri, 10 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar privind efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu substanţe psihoactive.

”S-a reţinut că, pe parcursul anului 2023, mai multe persoane bănuite ar fi vândut, în mod repetat, diferite cantităţi de substanţe psihoactive (Alpha-PHiP – substanţă psihoactivă nouă, din clasa catinonelor sintetice), cu preţul de aproximativ 10 lei pentru o doză. Interacţiunile între dealeri şi consumatori ar fi avut loc preponderent stradal, în zone situate în centrul municipiului Bucureşti”, a precizat sursa citată.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, vor fi duse, pentru audieri, peste 20 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.