#SuntAici. Utilizatorii Revolut pot face donații prin aplicație pentru Hope and Homes for Children România

0
185
Ukrainian refugee child playing with a teddy-bear after crossing the border at Siret. Thousands of Ukrainians have crossed the border into Romania to escape the escalating war. Siret, March 11th, 2022

Începând cu luna aprilie, Hope and Homes for Children România este prezentă pe aplicația financiară Revolut, unde utilizatorii pot face donații direct către cauza Fundației: îngrijirea celor mai vulnerabili copii.

“Cu ajutorul donatorilor, avem grijă de copiii din orfelinatele din România și de cei aflați în risc de a fi separați de părinții lor. Odată cu începerea războiului, am spus #SuntAici și pentru copiii fără părinți din Ucraina“, afirmă Robert Ion, Director de Fundraising & Comunicare Hope and Homes for Children România.

ONG-ul pregătește centrele în care cei mici sunt găzduiți, oferă hrană, medicamente, produse de igienă personală, haine, rechizite școlare și suport psihologic.

Hope and Homes for Children a fost alături de 230 de copii din Ucraina

De la începutul războiului și până acum, Hope and Homes for Children a fost alături de 230 de copii din orfelinatele clasice sau familiale din Ucraina care au ajuns în România și au fost preluați de DGASPC București, Iași, Prahova și Brașov.

Fundația a oferit sprijin financiar, logistic și uman în valoare de peste 100.000 de Euro în procesul de acomodare și îngrijire a copiilor cu măsură de protecție din Ucraina, dar și prin intervenții de urgență în centrele de primire a refugiaților.

Pentru a putea dona prin intermediul Revolut, cei care vor să le fie alături copiilor aflați în nevoie, trebuie doar să selecteze Hope and Homes for Children România din secțiunea Donații.

Utilizatorii vor putea realiza plăți o singură dată sau pot opta pentru varianta donațiilor recurente, inserând sumele dorite. Pentru aceste donații nu vor fi percepute niciun fel de taxe sau comisioane. Există de asemenea opțiunea de a dona mărunțiș, prin rotunjirea sumei tranzacționate. Spre exemplu, pentru cumpărături în valoare de 49,90 lei, poate fi achitată suma de 50 lei, urmând ca cei 10 bani să ajungă la Hope and Homes for Children România. 

*****

În vremuri de pace, Hope and Homes for Children se îngrijea de cei mai vulnerabili copii ai României: copiii din orfelinate și cei în risc de a fi separați de părinți. Peste 60.000 de copii am ținut acasă și am scos din orfelinate, în aproape 25 de ani de intervenții. Azi, cu ajutorul vostru, continuăm să avem grijă de ai noștri, dar și de cei mai vulnerabili copii din Ucraina: cei fără părinți. Iar cu cât suntem noi mai mulți, cu atât putem să îi salvăm pe cât mai mulți din calea războiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.