Supărat că a pierdut la păcănele, un tânăr din Ilfov a aruncat o sticlă incendiară în bar

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv, la aproape o săptămână după ce, supărat că a pierdut la jocuri de noroc, într-un local din Ciorogârla, a decis să se răzbune dând foc barului, relatează News.ro, citată de Libertatea.

Incidentul, înregistrat iniţial la Poliţie ca având autor necunoscut, s-a produs săptămâna trecută, în seara zilei de duminică. Potrivit poliţiştilor, duminica trecută, în jurul orei 23:15, o persoană necunoscută a distrus, prin incendiere, uşa de acces în localul situat în satul Dârvari, din comuna Ciorogârla.

Ulterior, poliţiştii l-au identificat pe autor, un tânăr de 18 ani. Conform sursei citate, acesta a folosit o sticlă umplută cu o substanţă inflamabilă, căreia i-a dat foc, aruncând-o în uşa localului respectiv. În acel moment, barul era deschis publicului.

Tânărul de 18 ani pierduse bani la jocuri mecanice în respectivul bar şi a recurs la incendiere nemulţumit de această situaţie, au spus surse judiciare citate de News.ro. Tânărul a fost reţinut de către poliţiştii de investigaţii criminale din Bragadiru, iar sâmbătă a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati