Superbet Group „se delimitează categoric de orice formă de influenţă, intruziune sau presiune exercitate în politica editorială a oricărei entităţi de presă”

1
240
Foto: Facebook / Superbet

După scandalul iscat de demiterea redactorului șef al Gazetei Sporturilor de către patronii elvețieni de la Ringier, Superbet vine cu un comunicat de presă în care se arată că nu au existat presiuni din partea sponsorilor. De altfel, colaborarea dintre organizatorii de evenimente sau instituțiile de presă cu Superbet este una longevivă.

”De 15 ani sprijinim mediul sportiv şi jurnalismul de calitate în România, fiind deplin conştienţi de valoare socială pe care acestea o deţin. Încă de la începutul proiectului nostru de business, ne-am angajat să menţinem standarde de integritate în toate aspectele activităţii noastre şi în relaţia cu toţi partenerii de dialog – presă, public general, organizaţii non-guvernamentale, cluburi sportive şi autorităţi. Prin urmare, dorim să menţionăm, fără echivoc, faptul că Superbet Group se delimitează categoric de orice formă de influenţă, intruziune sau presiune exercitate în politica editorială a oricărei entităţi de presă. Suntem profund angajaţi în promovarea integrităţii, atât în lumea presei, cât şi în cea a sportului”, transmite compania,subliniind că face aceste precizări ”în urma subiectelor circulate în sfera publică, pe parcursul ultimelor zile, în care se fac referiri la implicarea industriei de gaming în politica editorială a unor publicaţii de prestigiu din România”.

Suoerbet Group menţionează că respectul pentru libertatea presei şi pentru independenţa jurnaliştilor este unul din principiile pe care îşi bazează activitatea şi colaborarea cu orice parteneri media.

”Orice ingerinţă în conţinutul editorial sau presiuni la nivel de management sunt incompatibile cu valorile companiei noastre. De aceea, subliniem faptul că tratăm cu deosebită responsabilitate orice posibilă circumstanţă în care reprezentaţi ai Superbet ar putea acţiona neconform cu principiile noastre de activitate. Orice sesizare argumentată legată de activitatea echipelor noastre este investigată cu seriozitate şi promptitudine, iar compania noastră nu va ezita niciodată să adopte măsuri drastice, în cazul în care reprezentanţii grupului Superbet vor acţiona neprincipial. Respectarea uniformă şi fără excepţie a codului nostru de bune practici rămâne unul dintre pilonii de sustenabilitate pe care este clădit businessul nostru”, se arată în precizările transmise de Superbat Group, potrivit news.ro.

”Rămânem deschişi la dialog cu toţii partenerii care împărtăşesc valorile noastre de transparenţă şi respect”, dau asigurări reprezentanţii Superbet Group.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.