Supercom, care se ocupă de servicii publice de salubritate și în Sectorul 2, se împrumută de la EximBank

0
213
sursa foto: www.timponline.ro

EximBank și compania românească Supercom, unul dintre cei mai importanți jucători la nivel național pe piața serviciilor publice de salubritate și de management al deșeurilor, au încheiat un acord financiar în valoare de 70 de milioane de lei, scrie profit.ro.

Pachetul financiar structurat de bancă include atât componente de finanțare – care acoperă nevoia de lichidități pentru activitatea curentă și susține planurile de dezvoltare ale companiei prin credit de investiții, cât și de garantare – plafon pentru emiterea de scrisori de garanție bancară/confort.

Pe 31 martie, Supercom a împrumut 4 milioane de euro de la Intesa San Paolo Bank.

Supercom furnizează servicii de colectare, transport, tratare și depozitare deșeuri municipale de la toate categoriile de generatori de deșeuri inclusiv deșeuri abandonate, curățenie și întreținere căi publice și deszăpezire. Compania are o rețea de 31 de puncte de lucru prin care asigură servicii de salubrizare pentru circa 1,5 milioane de locuitori, companii și instituții publice.

Supercom este o companie cu capital 100% românesc și își desfășoară activitatea în București, Cluj, Dâmbovița, Bistrița, Hunedoara, Caraș-Severin, Ilfov, Ialomița și Gorj. Supercom și-a început activitatea în 1990.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.