Surpriza avută de polițiștii bucureșteni care au intervenit la un apel privind sechestrarea unei persoane: era o petrecere

Polițiștii bucureșteni care au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică la un apel privind sechestrarea unei persoane au avut parte de o surpriză când au ajuns la fața locului.

Polițiștii au fost sesizați că o persoană ar fi sechestrată, însă în clubul la care au intervenit au dat de fapt de o petrecere la care participau 26 de persoane. Organizatorului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

„În dimineața de 27.12, în jurul orei 04.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 10 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că la o adresă din zona sa, într-o societate comercială (club) se află o persoană lipsită de libertate în mod ilegal. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, care în urma verificărilor efectuate, au identificat persoana in cauza și au stabilit că cele sesizate nu se confirmă”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Însă, polițiștii au constatat că în club era în desfășurare o petrecere, la care participau 26 de persoane.

„Polițiștii au dispus închiderea evenimentului și sancționarea contravențională a tuturor participanților, cuantumul amenzilor fiind în valoare de 25.500 lei. Pe numele organizatorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, precizează IGPR.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati