Surpriză de Crăciun de la André Rieu şi orchestra sa: „Magical Maastricht”, un concert online de 150 de minute

André Rieu le-a pregătit fanilor o surpriză specială pentru sărbători, artistul prezentând până pe 3 ianuarie 2021 „Magical Maastricht”, un concert cu o durată de 150 de minute, care include cele mai importante momente ale concertelor sale de la Vrijthof.

„Pentru că în această vară, din păcate, nu aţi putut veni la Maastricht, m-am gândit de ce să nu vi-l aduc eu pe Maastricht! Împreună cu Marjorie am ales câteva dintre reprezentaţiile noastre preferate din ultimii 15 ani, susţinute în piaţa mare de aici, din oraşul meu natal. Privind înapoi la aceste concerte am râs şi am plâns şi sunt sigur că veţi trece şi voi prin aceleaşi emoţii. Este un concert plin de nostalgie care mă face să îmi doresc să urc pe scenă, chiar acum!”, a spus André Rieu, scrie news.ro.

„Magical Maastricht” este un concert online, cu durata de 150 de minute, ce cuprinde cele mai frumoase melodii clasice, arii de operă, operetă, muzică de film şi musical, valsuri şi, desigur, invitaţi foarte speciali, precum Jermaine Jackson, David Hasselhoff, Los del Rio, regretatul Trini Lopez.

Vor fi interpretate tema Larei din „Doctorul Zhivago”, dansată de 300 de cupluri profesioniste, sau Defilarea Carelor din filmul „Ben Hur”.

Magical Maastricht” include unele dintre cele mai emoţionante interpretări, precum „You Raise Me Up”, „Volare”, „You can’t walk alone”, ”Wishing You Were Somehow Here Again”, „Amigos para siempre” sau „The Blue Danube”.

Pentru a viziona concertul, trebuie accesat site-ul www.andrerieu.comDe aici poate fi cumpărat biletul. După ce spectatorul a primit link-ul personal în emailul de confirmare, va putea beneficia de trei streaming-uri împreună cu familia şi prietenii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati