Surse: PSD discută cu Alexandru Rafila să deschidă lista deputaților din București

Alexandru Rafila ar putea deschide lista PSD la Camera Deputaților, în București. Astfel, surse din PSD au confirmat pentru Digi24.ro discuțiile conducerii centrale cu doctorul pentru un post de deputat pe listele partidului. Cu toate acestea, în discuțiile dintre conducerea partidului și organizația PSD București nu a fost abordat subiectul candidaturii lui Rafila.

Potrivit unor surse din conducerea PSD a existat deja o primă discuție cu Alexandru Rafila, însă o decizie în legătură cu candidatura sa nu a fost luată.

Înainte de alegerile locale, Victor Ponta i-a propus lui Rafila să fie candidatul Pro România la Primăria Capitalei, însă acesta a refuzat oferta.

La finalul săptămânii trecute, conducerea partidului a avut discuții cu organizația PSD București, condusă de Gabriela Firea, însă subiectul candidaturii lui Rafila nu a fost deschis.

Surse din PSD București susțin că propunerea înaintată reprezentantului României la OMS a fost făcută de conducerea centrală a partidului. Liderii PSD încearcă să atragă în partid personalități pentru a crește scorul partidului în București, după ce la alegerile locale Gabrielei Firea a pus pe lista de consilieri nume controversate despre care conducerea centrală nu a știut nimic.

PSD se așteaptă ca în București partidul să obțină în jur de 9-10 deputați și 3-4 senatori

La alegerile din decembrie, PSD se așteaptă ca în București partidul să obțină în jur de 9-10 deputați și 3-4 senatori. Pe lista de la Senat este bătaia cea mai mare. Gabriela Firea va deschide lista, însă locurile următoare sunt „la bătaie”.

Lista PSD București pentru alegerile din 6 decembrie trebuie finalizată până la finalul acestei săptămâni.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati