SURSE: Rareș Bogdan a pierdut lupta pentru șefia PNL București

Conform unor surse, europarlamentarul Rareş Bogdan a pierdut lupta pentru șefia PNL București din cauza unui conflict cu președintele PNL, Ludovic Orban, ce a dus la o ruptură între cei doi, inclusiv cu anumiți lideri ai PNL care nu au acceptat condițiile cerute de europarlamentar pentru preluarea conducerii organizației.

  • Conform acelorași surse, Rareş Bogdan ar fi pierdut susținerea și din cauza faptului că a pus mai multe condiţii ca să preia şefia PNL Bucureşti, solicitări considerate inacceptabile de către liderii PNL.

Odată ce aceste informaţii privind neacceptarea ideii ca Rareș Bogdan să preia conducerea PNL București-  a apărut și o primă reacție, deputatul PNL Florin Roman postând pe Facebook un mesaj interesant cu mult subînțeles.

rares bogdan roman

”Când ai un singur „Number One” și tu vrei sa joci finala cu rezervele, asta înseamnă ca mergi la victorie? Prietenii știu de ce!”

Divergențele dintre Ludovic Orban şi Rareş Bogdan sunt deja vizibile – noul europarlamentar PNL s-a plâns, la România TV, că nu a fost invitat în delegaţia care a mers la Cotroceni pentru a semna pactul preşedintelui.

„Nu am fost la Cotroceni. Nu am fost, pentru că nu am fost invitat de liderul partidului. Au fost alţii acolo. Nu ştiu dacă mă place sau nu, a considerat că trebuie să fie alţii acolo. Eu am fost bun în campanie, asta e. Eu îmi ştiu locul. Eu şi Robert Sighiartău şi Alina Gorghiu am lipsit, au fost oameni foarte buni la Cotroceni”.

Contrele au continuat și în scandalul privind impozitarea IT-iștilor.

Rareș Bogdan fiind pe poziţii total diferite faţă de liderul PNL şi în legătură cu declaraţia privind eliminarea scutirii de impozit pe venit pentru cei care lucrează în industria IT. Rareş Bogdan a spus că PNL nu va tăia niciodată facilităţile pentru mediul de afaceri.

Ludovic Orban nu a recunoscut niciun moment tensiunile dintre cei doi, ba chiar, a declarat că sunt prieteni şi că s-au lămurit nemulţumirile legate de participarea delegaţiei la Palatul Cotroceni.

Sursa: Digi24

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati