Sute de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă. Termoenergetica anunță lucrări de reparații pe mai multe artere

0
2103

Compania Municipală Termoenergetica București S.A. anunță că de luni, 16 mai, vor începe lucrări de reparații la rețeaua de apă caldă pe mai multe bulevarde din Sectoarele 1 și 2 ale Capitalei.

Astfel, potrivit sursei citate, de luni încep lucrările în zona Ștefan cel Mare, în perimetrul străzilor Calea Floreasca, Vaporul lui Assan și Pasajul Obor.

Pentru efectuarea intervențiilor, va fi oprită furnizarea apei calde de consum pentru nouă puncte termice, respectiv 90 de blocuri și pentru Spitalele Colentina și Matei Balș. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.

Tot în Sectorul 2, un alt șantier va fi deschis, luni, pe Șoseaua Mihai Bravu, între Șoseaua Iancului și intersecția de la Bucur Obor, pentru înlocuirea a aproximativ 100 de metri de conductă vechi de peste 50 de ani. Va fi oprită furnizarea apei calde de consum pentru șase puncte termice și șase module termice, ce deservesc 71 blocuri, o industrie și Colegiul Național ”Iulia Hașdeu”. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.

Și în Sectorul 1 al Capitalei, în perimetrul străzilor Calea Floreasca, Șoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, continuă intervențiile pentru remedierea mai multor avarii depistate în continuarea lucrărilor deja efectuate. Furnizarea apei caldă pentru 229 de blocuri va fi sistată până vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.