Sute de imobile din Capitală, fără apă caldă și căldură. Vezi zonele afectate

0
861
apa calda dus

Sute de blocuri din sectoarele 2 şi 3, precum şi alte zeci din sectoarele 4 şi 5 se confruntă cu o furnizare deficitară a agentului termic, din cauza unei avarii produse în incinta CET Sud.

În majoritatea cazurilor, este deficitară atât furnizarea apei calde, cât şi a încălzirii. Potrivit informaţiilor furnizate pe site-ul Companiei Termoenergetica, problema ar urma să fie remediată joi, în jurul orei 15.30, scrie pressonline.ro.

Avarie și în Sectoarele 5 și 6

Pe de altă parte, în Sectorul 5, în cazul unor imobile din zona Calea Ferentari şi Şoseaua Sălaj, furnizarea agentului termic ar urma să fie oprită pe parcursul întregii zile, din cauza unei avarii la reţeaua primară. O altă avarie, la reţeaua secundară, va afecta blocuri din zona Calea Rahovei până în jurul orei 17.00.

În Sectorul 6, o avarie la reţeaua primară a dus la oprirea furnizării agentului termic, pe parcursul întregii zile, pentru blocuri din zona Bd. Iuliu Maniu, str. Valea Cascadelor. De asemenea furnizarea apei calde şi a căldurii va fi oprită şi în cazul unor blocuri din zona Bd. Uverturii, ca urmare a unei avarii în punctul termic pe circuitul primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.