Sute de români sunt blocaţi pe aeroporturile din Marea Britanie din cauza ninsorii

Sute de români sunt blocaţi de mai multe ore pe două aeroporturi din Marea Britanie, după ce avioanele care ar fi trebuit să îi aducă în ţară au fost anulate din cauza ninsorilor.

Mai multe curse aeriene au fost anulate sau au avut întârzieri din cauza vremii din Marea Britanie. Printre cei blocați se află și români. Oamenii au aşteptat întreaga noapte pe aeroport, au dormit pe scaunele din sălile de aşteptare, iar unii dintre ei au dormit chiar pe jos, în faţa birourilor de check-in.

Un avion care ar fi trebuit să ajungă de la Luton la Cluj azi-noapte la ora 02:45 de minute a fost amânat.

De asemenea, a fost amânat un alt zbor către Suceava, iar în ceea ce priveşte aeroportul din Timişoara, un avion de la Luton ar fi trebuit să ajungă azi-noapte la ora 01:55, iar mai apoi să plece în această dimineaţă la 07:10 spre Germania, notează Antena3 CNN.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat. În ceea ce priveşte pasagerii care şi la această oră aşteaptă pe aeroportul din Londra, nu se ştie ce se va întâmpla cu exactitate, deoarece pista a fost acoperită de un strat gros de zăpadă şi ninge şi la această oră.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati