Tânăr de 19 ani dispărut de două săptămâni de la o adresă din Ilfov, căutat de familie şi poliţişti

Un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Ialomiţa, care a plecat în urmă cu două săptămâni de la o adresă din localitatea ilfoveană Chiajna, este căutat de familie şi poliţişti.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov caută un tânăr, în vârstă de 19 ani, din judeţul Ialomiţa, care, la data de 11 iulie, a plecat de la adresa din Chiajna, unde locuia în fapt, şi nu s-a mai întors. Sesizarea a fost formulată la data de 11 iulie, în jurul orei 22,27, prin apel 112, de către un prieten al tânărului plecat voluntar, care a declarat faptul că, la data de 11 iulie, tânărul de 19 ani a plecat cu un alt prieten, de la adresa din Chiajna, unde locuiau fără forme legale, fără a se mai întoarce la domiciliu.

  • Astăzi, 25.07.2024, mama tânărului de 19 ani a fost de acord cu mediatizarea cazului de dispariţie privind pe fiul său – Oltenaşu George Alexandru„, transmite IPJ Ilfov într-un comunicat de presă.

Semnalmentele tânărului: înălţime 1,85 m, aproximativ 75 – 80 kg, păr scurt, şaten, ochii căprui.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu un tricou alb cu imprimeu, pantaloni scurţi de tip blugi negri şi încălţat cu adidaşi de culoare roşie cu negru.

Persoanele care deţin date ori informaţii sau care pot da relaţii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliţie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati