Tânăr de 19 ani, reţinut de polițiștii Capitalei pentru tâlhărie calificată. Ar fi sustras un telefon şi mai multe bancnote

Un tânăr de 19 ani, bănuit că ar fi tâlhărit un cetăţean străin în centrul Capitalei, a fost reţinut de către poliţişti. El ar fi sustras un telefon de pe tejgheaua unui magazin şi mai multe bancnote.

”La data de 25 martie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au reţinut un tânăr, în vârstă de 19 ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Fapta s-ar fi petrecut în data de 17 martie, când Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi a fost sesizat de către un bărbat, cetăţean străin, cu privire la faptul că, în jurul orei 06.00, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 3, o persoană i-ar fi sustras telefonul mobil de pe tejgheaua magazinului.

”Ulterior, aflându-se în proximitate, persoana i-ar fi sustras mai multe bancnote, iar pentru a-şi asigura scăparea ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimei”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Politie pentru Centrul Vechi,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati