Tânăr din București, săltat de jandarmi cu forța din metrou pentru că nu purta corect masca de protecție

Imagini șocante surprinse luni dimineață, la metroul din București. Un tânăr a fost imobilizat cu forța de jandarmi pentru că nu purta masca de protecție corespunzător și a devenit agresiv, relatează antena3.ro.

Din primele informații, se pare că bărbatul a refuzat recomandările făcute de patrula de poliție, moment în care acesta a fost scos forțat din vagonul de tren și a fost încătușat. În video se aude cum bărbatul urla la propriu de durere.

”În data de 13.03.2020, în jurul orei 10:50, patrula mixtă de ordine publică care executa serviciul în zona stației de metrou Piața Unirii 2 au interceptat un bărbat care purta mască de protecție necorespunzător. La recomandarea patrulei mixte de a purta în mod corect masca de protecție, persoana în cauză a devenit recalcitrantă și a fugit pe scările care duc spre metrou, urcând în trenul care ducea în direcția Tineretului.

S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind agresiv cu forțele de ordine. S-a procedat la imobilizarea persoanei și conducerea acesteia la sediul Poliției Metrou, în vederea indentificării și dispunerii măsurilor legale.”, se arată într-un comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati