Tânăr prins de jandarmi cu 26 de plicuri cu un praf alb, în centrul Capitalei

0
235

Un tânăr de 28 de ani a fost prins de jandarmii care asigurau paza unei instituţii din centrul Bucureştiului cu 26 de plicuri cu un praf alb, el fiind acum cercetat pentru trafic de droguri.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, miercuri, că, în urmă cu o zi, unul dintre jandarmii aflaţi în misiunea de pază şi protecţie instituţională la un obiectiv din zona centrală a Capitalei a surprins, în spatele clădirii, un bărbat care a încercat să se eschiveze pentru a evita o anumită situaţie. Jandarmul a încercat să discute cu el, însă acesta a devenit agitat, evitând dialogul.

”Bănuielile jandarmului s-au confirmat rapid, căci, în urma controlului efectuat asupra bărbatului, în vârstă de 28 de ani, au fost găsite 26 de plicuri autosigilante, ce conţineau un praf alb. Existând suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanţe interzise, bărbatului în cauză i-au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor Legii nr. 143 din 2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare”, arată instituţia, într-o postare pe Facebook.

Conform sursei citate, doar în ultima lună, jandarmii bucureşteni au constatat 125 de fapte penale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143 din 2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.