Tânăr reţinut după ce a intrat cu cagulă și pistol într-o benzinărie din Sectorul 2 ca să fure

Un bărbat a intrat cu fața acoperită într-o benzinărie din Sectorul 2 al Capitalei și a furat mai multe bunuri, după ce i-a amenințat cu pistolul pe angajați.

Un adolescent în vârstă de 18 ani a fost reţinut de poliţişti după ce i-a ameninţat cu un pistol pe angajaţii unei benzinării din Bucureşti şi a furat mai multe bunuri.

  • Aceeaşi măsură a fost luată şi pentru complicele său, care a supraveghat zona în timpul jafului.

Conform Poliţiei Municipiului Bucureşti, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au făcut o percheziţie la domiciliul unui adolescent de 18 ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

  • “La data de 18 octombrie, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, ce avea faţa acoperită, a ameninţat cu un pistol angajaţii unei benzinării din Sectorul 2, apoi a sustras mai multe bunuri. Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei. Probatoriul administrat a relevat faptul că bănuitul ar fi fost ajutat de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care ar fi supravegheat locul pentru a nu fi surprinşi, precum şi traseul folosit ulterior comiterii faptei”, a transmis Poliţia Capitalei.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au găsit un pistol tip air-soft folosit la săvârşirea faptei.

De asemenea, poliţiştii l-au dus la audieri şi pe bărbatul de 32 de ani. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati