Tânără de 20 de ani, acuzată că a tâlhărit o bătrână pe o stradă din București

O tânără de 20 de ani, acuzată de tâlhărie, a fost reţinută de poliţiştii din Bucureşti. Ea a urmărit o femeie de 83 de ani într-o scară de bloc şi i-a smuls sacoșa din mână, fugind cu portofelul bătrânei.

”Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 11 Poliţie au reţinut o tânără, în vârstă de 20 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, anunţă, marţi, Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, pe 19 noiembrie, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 83 de ani ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Victima a fost urmărită pe o stradă din Sectorul 3, apoi suspecta i-a smuls femeii sacoşa din mână, moment în care i-a căzut portmoneul, pe care tânăra l-a luat şi a fugit.

Portofelul conţinea mai multe documente şi aproximativ 450 de lei.

”Din cercetări, s-a stabilit că, la data de 19 noiembrie 2023, în jurul orei 09.00, după ce anterior i-ar fi solicitat persoanei vătămate o sumă de bani şi ar fi urmărit-o, din zona unei alei, până în scara unui bloc din Sectorul 3, bănuita ar fi agresat-o fizic, apoi i-ar fi sustras portofelul ce conţinea mai multe documente şi aproximativ 450 de lei, după care a fugit”, transmite Poliția Capitalei.

Bunurile sustrase au fost găsite de anchetatori la o locaţie amplasată în Sectorul 5.

Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore, faţă de aceasta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati