Tănără înjunghiată la Gara de Nord! Atacatorul a rănit şi un poliţist

0
1807

O femeie, în vârstă de 30 de ani, a fost înjunghiată de mai multe ori de un bărbat, lângă Gara de Nord. Întregul moment, petrecut pe 25 februarie, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

  • Femeia a ajuns la spital cu răni grave, iar un poliţist ajuns la faţa locului pentru cercetări s-a ales cu o plagă tăiată la mână. Făptaşul a fost arestat preventiv şi este cercetat pentru tentativă de omor.

Pe 25 februarie, în jurul orei 17.00, o femeie i-a alertat pe poliţiştii din cadrul Biroului de Poliție Transporturi Feroviare Gara de Nord București despre o altercaţie fizică în zona „Coloane” din Gara de Nord București.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au surprins pe făptaş cu cuţitul în mână, în timp ce ameninţa că vrea să se sinucidă. L-au imobilizat și l-au deposedat de cuțit, urmând apoi să fie condus la sediul B.P.T.F. Gara de Nord București.

Un poliţist a fost rănit grav

Victima a fost transportată la spital, unde medicii au constatat că viaţa ei fusese pusă în pericol.

De asemenea, un polițist implicat în imobilizarea atacatorului s-a ales cu răni, acesta având o plagă tăiată în zona mâinii.

Tribunalul București a decis ca bărbatul să fie arestat timp de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B., pentru a afla care este cauza atacului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.