Tânărul care s-a filmat când a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente cu care să se drogheze rămâne în arest preventiv

0
638
Pixabay

Tânărul Tudor Duma, cunoscut sub numele de Maru, care s-a filmat când a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente cu care să se drogheze rămâne în arest preventiv. Şi în cazul celorlalţi doi tineri din dosar magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins contestaţia la măsura arestului, transmite agenția de presă News.ro.

”(…) respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Constantin Costin Anton, Constantin Ştefan Ciprian şi Duma Tudor împotriva încheierii din data de 15.09.2023 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucuresti Secţia I Penală in Dosarul 27496/3/2023”, este deficia procunţată, vineri seară, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

Sentinţa este definitivă.

Maru face parte din cercul lui Vlad Pascu, autorul accidentului din data de 19 august de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa.

În 14 septembrie, Maru a postat pe o reţea de socializare momentul când a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente ca să se drogheze.

A doua zi, atât el cât şi ceilalţi doi tineri din dosarul de trafic de droguri extins de la Vlad Pascu au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.