Târg cu bunătăţi la sfârşitul săptămânii, în Parcul IOR

0
359
Foto: Facebook / Autentic Events

Produse tradiţionale pentru cei care mănâncă „de dulce” şi preparate pentru cei care respectă cu stricteţe zilele de post vor putea fi găsite la Târgul cu bunătăţi care va avea loc, de joi până duminică, în Parcul IOR, lângă Biserica de lemn, informează un comunicat de presă.

Vizitatorii sunt aşteptaţi cu plăcinte cu spanac, cu lobodă, cu cartofi, cu varză, ghiveci de post, preparate gătite la foc continuu în faţa publicului, varză călită, tocăniţă de ciuperci, tocăniţă de cartofi cu varză murată, fasole la ceaun, sarmale de post cu mămăliguţă şi ardei iute şi multe altele.

Nu vor lipsi produsele tradiţionale pentru cei care mănâncă „de dulce”, iar meşterii în „cărnuri” vor încinge grătarele zilnic cu sute de mititei, frigărui, pastramă aromată la grătar, cotlete de berbecuţ, pastramă în bere la tigaie, sloi de oaie, pastramă friptă în jar, pe funduri de lemn sau la ceaun, cârnaţi de casă tradiţionali din carne de porc de vită cu oaie, cârnaţi cruzi sau afumaţi şi o selecţie de afumături, muschiuleţi si brânzeturi de toate felurile, pentru gusturile tuturor.

De la târg nu vor lipsi cozonacii şi plăcintele poale’n brâu din Bucovina, alivencii moldoveneşti, cheesecake-ul şi prăjiturile de casă cu creme, clătitele.

„O simfonie a legumelor şi fructelor, îmbinate armonios în preparate ‘isteţe’, cu gust si savoare, de către bucătari şi gospodine ce au acceptat provocarea de ‘a da gust’ merindelor de post”, informează organizatorii.

În cadrul evenimentului este organizată şi campania „Iarmarocul cu noroc”, care a fost lansată începutul lunii martie şi este adresată celor care cumpără săptămânal de la comercianţii cu produse tradiţionale româneşti care vin în Parcul IOR.

Cei care fac o achiziţie de la un comerciant vor intra la tragerea random ce se va desfăşura în fiecare săptămână duminică seara, în baza talonului completat ‘Citel’. „Promitem că vom umple cu pasiune coşul tradiţional cu preparate şi produse ‘alese pe sprânceană’ ce îl vom dărui cu drag câştigătorului în următoarea săptămână”, precizează organizatorii.

Potrivit regulamentului campaniei, la orice achiziţie de la un comerciant, cumpărătorii vor primi un talon care trebuie completat cu numele, adresa de email şi numărul de telefon.

Prin participarea la campanie se oferă acordul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal ce vor servi la publicitatea ulterioară. Talonul se va introduce în urna amplasată în cadrul evenimentului. Câştigătorul se va desemna prin tragere la sorţi. Extragerea va avea loc duminică seară, în fiecare săptămână, iar premiul se va ridica în următoarea săptămână de la „Iarmarocul cu noroc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.