Târg de adopții de câini, în Parcul Izvor din Capitală, în acest weekend

Bucureștenii care vor să adopte un prieten pe viață își pot găsi „patrupedul-pereche” în Parcul Izvor din Capitală în acest weekend, în cadrul unui târg de adopții organizat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA).

Sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10.00 – 13.00, în Parcul Izvor va fi organizat un târg de adopţii, cu sprijinul Circului Metropolitan.

Cei care doresc sa adopte câini trebuie sa aibă următoarele acte: un buletin, un extras de cont pentru a dovedi existența unui cont bancar și o copie a contractului casei. Or, pentru cei care stau în chirie, contractul de chirie.

ASPA Bucureşti oferă pe pagina sa de Facebook detalii despre eveniment.

„De la ora 11.00, artiştii circului v-au pregătit spectacolul ‘Alege culoarea’. Voluntarii Proedus vor fi şi ei alături de căţei. Pentru fiecare căţel adoptat MAXI PET România oferă un pachet de adopţie format din hrană uscată şi umedă, jucărie şi castron. Iar animalier.ro oferă paturi pentru căţeii adoptaţi celor care extrag biletul câştigător la tombolă. Căţeii ASPA sunt microcipaţi, deparazitaţi, vaccinaţi şi sterilizaţi, iar adopţia este gratuită”, precizează sursa citată.

Evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului Bucureşti împreună cu Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), Proedus şi Circul Metropolitan şi face parte din campania de promovare a adopţiei câinilor cazaţi în adăposturile ASPA.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati