VIDEO Târg educațional în Sectorul 5. Rareş Hopincă, city manager: ”Interes din partea elevilor dar mai ales din partea universităților”

Sectorul 5 al Capitalei a avut primul târg cu oferte educaționale la care au participat 11 universități din București. Evenimentul s-a desfășurat de marţi până joi, la The Ark. 

”Am avut aici, în cadrul târgului educațional, cele mai mari universități din București. 11 universități și-au prezentat oferta educațională. Am avut chiar și activități interactive, de exemplu, Universitatea Politehnică a venit cu experimente. Tinerii au văzut și partea practică a învățământului superior, partea mai interesantă și mai atractivă.

Consider că evenimentul a fost un succes și vom vedea în toamnă dacă mai mulți dintre absolvenții noștri vor rămâne acasă, în Sectorul 5 sau în București, și dacă în continuare vor alege să rămână în România să-și facă aici o carieră.

Este prima ediție pe care am organizat-o în Sectorul 5. Am văzut că există interes și din partea elevilor și din partea profesorilor de liceu și mai ales din partea universităților și cu siguranță vom repeta acest târg în fiecare an sau cât ne vor cere copiii din Sectorul 5”, a declarat city managerul sectorului 5, Rareş Hopincă.

  • Au participat Universitatea Politehnica Bucureşti, Universitatea din Bucureşti, Academia de Studii Economice, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, Academia Tehnică Militară Ferdinand I, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”, Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”.

Târgul educațional este deschis și joi până la ora 18:00.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati