Târg pentru profesioniștii HoReCa și demonstrații culinare, la Hala Laminor

1
398
Imagine de 지원 이 de la Pixabay

Hala Laminor din Sectorul 3 găzduiește, în acest weekend, cea de-a treia ediție a FoodService & Hospitality Expo.

Târgul este dedicat în special profesioniștilor din industria alimentară, a băuturilor, Retail și HoReCa din România și Europa de Sud-Est dar și publicului pasionat de arta culinară.

FoodService & Hospitality Expo este un mix de expoziție și eveniment specializat, actualizare profesională și schimb de informații și oferă ocazia participanților de a prezenta inovațiile și tendințele din domeniul HoReCa & Retail în fața unei audiențe de specialitate și este locul potrivit pentru a intra în contact cu manageri, antreprenori, cumpărători și specialiști din întreaga lume.

Pentru publicul larg organizatorii au pregătit spectacole culinare și demonstrații live ale unor chefi de top precum Ioana Romanescu, Silvia Ailincăi, Mihai Munteanu, Cătălin Atomei, Bogdan Cozma, Mihai Toader și alții.

Evenimentul se desfășoară sâmbătă și duminică de la ora 10.00 la 18.00 și luni de la ora 9.00, până la ora 18.00 la Hala Laminor pe Bulevardul Basarabia 256.

Locația este prevazută cu 1.000 locuri de parcare subterane. Pentru direcționare către accesul în paracare urmăriți indicatoarele din zona.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.