Târgul de Carieră Feroviară în România revine în format fizic, în Gara de Nord

Târgul de Carieră Feroviară în România revine în format fizic după o pauză de patru ani şi va avea loc în perioada 7 – 9 iunie în Gara de Nord, informează Carieră Feroviară în România – CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină.

Astfel, evenimentul trece în „stare” hibrid şi, cu această ocazie, angajatorii şi candidaţii se vor afla faţă în faţă atât în mod direct în zilele de 8 şi 9 iunie în Gara de Nord, cât şi în online în perioada 7 – 9 iunie, între orele 10:00 – 16:00.

„În prima zi, 7 iunie, candidaţii vor avea posibilitatea de a susţine interviuri online, existând astfel flexibilitatea de a participa de oriunde în lume. Pentru aceasta este nevoie de un dispozitiv conectat la internet, dotat cu o conexiune stabilă, căşti şi un microfon”, se menţionează într-un comunicat al CFiR, notează AGERPRES.

Totodată, candidaţii vor avea ocazia de a se întâlni virtual, prin intermediul platformei Zoom, cu reprezentanţii companiilor participante şi de a-şi prezenta abilităţile şi experienţa. În zilele de 8 şi 9 iunie vor avea oportunitatea de a se întâlni personal cu reprezentanţii companiilor care aleg să participe în format fizic în spaţiul dedicat Târgului de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord.

De asemenea, în aceste două zile va exista în continuare posibilitatea de susţinere a interviurilor online chiar şi din cadrul târgului, de la Gara de Nord, fiind amenajate două cabine speciale în acest sens.

Conform sursei citate, evenimentul va aduna sub acelaşi acoperiş companii din infrastructura şi suprastructura feroviară, logistică sau material rulant şi alţi actori cheie din industrie.

„Participanţii vor avea oportunitatea de a interacţiona direct cu reprezentanţii acestor organizaţii şi de a explora diversele oportunităţi de angajare, cursuri de calificare sau stagii de practică. Printre companiile care şi-au anunţat deja prezenţa la acest eveniment sunt atât companii care activează în domeniul infrastructurii şi suprastructurii, cât şi operatori feroviari”, se mai precizează în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati