Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei se deschide joi. Delia va susţine primul concert al evenimentului

1
485
Foto: Facebook / arhiva creart

Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei se deschide joi începând cu ora 16.00. Intrarea este liberă.

Astfel, de la ora 18.00, în Piaţa Constituţiei se va aprinde iluminatul festiv în Capitală iar Delia va susţine un concert.

Weekendul continuă cu activităţi pentru întreaga familie, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Peste 130 de căsuţe ale meşteşugarilor, creatorilor urbani şi producătorilor locali îşi aşteaptă publicul cu o largă varietate de produse de sezon, dar şi cu cele mai gustoase preparate culinare, pregătite în locaţie. Distracţia va fi asigurată de roata panoramică, carusel şi de trenuleţ, dar şi de mascote şi artişti animatori pe picioroange.

Foto: Facebook / creart

Ziua Naţională a României, 1 decembrie, va fi sărbătorită şi în cadrul Târgului de Crăciun, atât prin muzică de fanfară, cât şi printr-un spectacol folcloric autentic, reprezentând tradiţia şi identitatea.

  • Programul artistic va fi pus în scenă de zece solişti vocali, printre care Alexandru Pugna, Gheorghiţa Nicolae, Nicuşor Iordan, dar şi de grupul vocal „Burnasul” din Teleorman, acompaniaţi de orchestra ansamblului folcloric profesionist „Cununa Carpaţilor”, dirijor Dan Ionescu. De asemenea, vor fi prezentate momentele de dans ale Ansamblului „Iholu” din Constanţa – comunitatea aromână, precum şi ale Ansamblului „Asteria” din Bucureşti – minoritatea greacă.

Sâmbătă şi duminică, în zona tradiţională a evenimentului, pe scena amplasată lângă brad, vor urca Elena Gheorghe şi Emilian & Band, fiind precedaţi de coruri de copii, solişti vocali şi artişti instrumentişti.

Zona urbană va fi activată zilnic, atât de DJ Sets pe ritmurile remixate ale celor mai îndrăgite melodii internaţionale de iarnă, precum şi de muzică ambientală, asigurată de Magic FM, cel mai ascultat post de radio al sezonului.

De asemenea, tot aici, puteţi regăsi o selecţie de food truck-uri, care vor bucura toate gusturile.

Copiii se vor bucura de spectacolele de teatru, jucate pe scena evenimentului, care îi vor purta pe tărâmul magic al imaginaţiei. De asemenea, Casa lui Moş Crăciun îşi deschide porţile, încă din prima zi a târgului, loc în care, până la sosirea acestuia, spiriduşii îi aşteaptă pe cei mici, pentru a-şi realiza propriile scrisori cu dorinţele de Crăciun. Totodată, copiii pot participa la atelierele de creaţie, specifice atât sărbătorii naţionale, cât şi Crăciunului.

Intrarea este liberă, pe tot parcursul evenimentului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.