Târgul de Turism de la Romexpo. CFR Călători vine cu ”trenul Charter”, serviciul prin care poți să închiriezi propriul tren

CFR Călători participă la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României de la Romexpo, care se desfășoară în perioada 15 – 18 februarie 2024. Cu această ocazie, operatorul lansează trenul Charter, destinat firmelor şi agenţiilor de turism.

La standul CFR Călători sunt oferite detalii despre: modalităţile de cumpărare a biletelor în trafic intern şi internaţional; ofertele CFR Călători către principalele destinaţii turistice şi nu numai, din ţară şi din Europa; parteneriate cu operatorii şi agenţiile de turism care intenţionează să devină distribuitori autorizaţi de „Bilete CFR Online”.

”Trenul Charter”, destinat firmelor şi agenţiilor de turism

Totodată, la stand agenţiile vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren.

Astfel, trenul Charter este destinat firmelor şi agenţiilor de turism care pregătesc evenimente speciale, un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc.

„Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi ‘închiriat’ pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică şi poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia”, se precizează în comunicat.

Standul CFR Călători se află în Pavilionul B2 la numărul 3B şi poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati