„Târgul devoratorilor de carte” le aduce iubitorilor de lectură cele mai bune oferte, la un click distanță

0
241
Foto: Pixabay

Săptămâna aceasta, librăria online Bookzone a pregătit „Târgul devoratorilor de carte” care le oferă pasionaților de lectură șansa să achiziționeze titlurile preferate, de la orice editură din România, cu până la 85% discount.

  • Autori de top din România, printre care: Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Dragoș Pătraru, Mihai Bendeac, preotul Constantin Necula, Dr. Vlad Ciurea, Horațiu Mălăele, Andrei Pleșu, au semnat sute de cărți pentru cititori.

„Cât timp înfloresc lămâii” „Fără țipete” și ce de-al patrulea volum al seriei de succes „Fluturi” se află în topul preferințelor celor care au accesat platofrma online ieri, în prima zi a târgului.

„Traficul este unul mult peste așteptările noastre, acesta înregistrând în orele de vârf cca 2700 de utilizatori instant și un trafic total de 83.000 de utilizatori în prima zi a campaniei.

Ne bucurăm foarte mult să observam acest interes fantastic și, de asemenea, că în acest fel ne putem revanșa, atât față de cititori, cât și față de autorii noștri, pentru lipsa de la târgul de carte Gaudeamus”, a declarat Florin Enceanu, directorul general al magazinului online Bookzone.

Cei care își doresc să profite de reduceri, o pot face de oriunde, până duminică, accesând platforma bookzone.ro.

Pentru orice comandă, transportul a fost redus la 4,9 lei, iar comenzile peste 129 lei dispun de transport gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.