Târgul Educațional – Vocația ta! și-a deschis porțile virtuale/ Hartă interactivă cu liceele Capitalei

Târgul Educațional – Vocația ta! și-a deschis porțile virtuale: viitorii liceeni și părinții acestora găsesc pe www.toe.hubproedus.ro o hartă interactivă cu toate liceele din București, mediile de admitere, premii, burse și alte informații utile.

Târgul Educațional – Vocația ta! ajuns la cea de-a XXV-a ediție, este organizat de Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, fiind cel mai mare si mai longeviv târg oficial de oferte educaționale.

Prin intermediul acestuia, elevii de gimnaziu sau liceu, dar și părinții lor au posibilitatea de a conștientiza importanța tuturor factorilor de care trebuie să țină cont în momentul în care se decid asupra carierei.

Alegerea liceului sau a școlii profesionale este printre primele decizii majore pe care un tânăr le are de luat în viață, o decizie care va avea o influență semnificativă asupra viitorului său. Există un număr foarte mare de opțiuni și o mulțime de factori care trebuie luați în calcul, ceea ce poate deveni copleșitor pentru un adolescent.

Hartă interactivă cu unitățile de învățământ liceal

Proiectul dispune de o hartă interactivă cu unitățile de învățământ liceal repartizate pe sectoare, unde se pot vizualiza filmulețe de prezentare și informații utile (medii de admitere, cifră de școlarizare, activități curriculare și extracurriculare, premii, burse, titluri obținute etc.) despre liceele bucureștene.

Informațiile și îndrumările din cadrul târgului pot fi accesate de orice elev, de părinții acestora, dar și de publicul larg, doritor să participe și să viziteze virtual târgul.

Informațiile și îndrumările din cadrul târgului pot fi accesate de orice elev, de părinții acestora, dar și de publicul larg, doritor să participe și să viziteze virtual târgul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati