Târgul Oficial de Crăciun al Capitalei, din 28 noiembrie 2019, în Piața Constituției

Primăria Capitalei, prin creart, organizează Târgul Oficial de Crăciun al Capitalei, între 28 noiembrie – 26 decembrie 2019, în Piața Constituției, eveniment care atrage anual peste 1 milion de vizitatori, din țară și din străinătate. Intrarea este liberă.

❄️ Târgul de Crăciun București reprezintă o destinație de neratat pentru toți cei care vor să experimenteze un Crăciun tradițional, fiind un eveniment dedicat întregii familii, care transformă centrul orașului într-un spațiu de sărbătoare, se precizeaza pe pagina de Facebook.

Astfel, vizitatorii se vor putea bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe, precum și de o zonă gastronomică cu preparate calde de sezon.

🎅 Casa magică a lui Moș Crăciun este destinația favorită a copiilor, fiind un loc de poveste, unde Moșul și elfii săi îi așteaptă pe cei mici să-și exprime dorințele de Crăciun.

🎄 Atracțiile includ ateliere de creație, un carusel pentru copii, un patinoar în aer liber pentru întreaga familie, o iesle care redă scena nașterii lui Iisus și un spectaculos brad de Crăciun, înalt de 30 de metri.

Programul tuturor activităților va fi anunțat în curând, mai spune Primaria Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati